N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Bus huren met chauffeur

Bij De Reisvogel kunt u een bus huren met chauffeur. In ons familiebedrijf werken er maar liefst 20 chauffeurs en hebben wij de beschikking over 13 wagens die allemaal opgesteld staan in ons eigen wagenpark.

De mogelijkheid om een bus te huren met chauffeur

U wilt graag met uw sportclub een uitstapje maken. Het is ongezellig als iedereen apart met de auto gaat, dus daarom wilt u een bus huren met chauffeur. Dat is eveneens mogelijk als u zoekt naar busvervoer voor schoolkinderen. Wij hebben verschillende bussen waar u gebruik van kunt maken:

  • De Mistral / DAF. Hij beschikt over 56 zitplaatsen en is voorzien van alle gemakken. Zo beschikt hij over airco voor een goede temperatuur onderweg, een toilet zodat u niet hoeft te wachten tot wij stoppen, een cd zodat wij onderweg naar uw favoriete muziek kunnen luisteren en een gps-systeem zodat wij direct naar de bestemming rijden zonder te verdwalen;
  • De BOVA / DAF. In deze bus is ruimte 54 personen. De airco zorgt ervoor dat het onderweg niet te warm wordt en dankzij de koffiebar kan iedereen onderweg een kop thee of koffie drinken.

Mogelijkheden bespreken

Indien u een bus wilt huren met chauffeur bij De Reisvogel, kunt u contact met ons opnemen over onze mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 056 – 601 932. Ook kunt u online een offerte aanvragen. Door ons fotoalbum te bekijken, kunt u al onze wagens zien.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.