N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Daguitstap met bus

Autocars- Reisbureau De Reisvogel maakt het mogelijk een daguitstap met de bus te maken. Wij zijn gespecialiseerd in verrassingsreizen, waarbij de bestemming onbekend is. Wij hebben heel wat ervaring, waardoor wij u zeker kennis kunnen laten maken met nieuwe en verrassende plaatsen.

Maak een daguitstap met de bus

Elk jaar gaat u met heel uw vriendengroep iets leuks doen. Alleen is het niet leuk als er een paar vrienden zijn die geen alcohol mogen drinken, omdat zij moeten autorijden. Een daguitstap met de bus is daarom de ideale oplossing. Autocars- Reisbureau De Reisvogel kan u ook meenemen op een verrassingsreis, waarbij de plaats van bestemming onbekend blijft. Maar wij kunnen u ook afzetten bij een concert van uw favoriete band, of bij een sportwedstrijd. Onderweg geniet u van alle gemakken die onze autocars te bieden hebben:

  • Toilet. Als de chauffeur niet in staat is te stoppen, kunt u toch een sanitaire stop maken;
  • Airco. Hierdoor is de temperatuur in de bus altijd aangenaam;
  • Koffiebar, voor een verse kop koffie of thee onderweg.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie over een daguitstap met de bus maken met behulp van De Reisvogel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen: 056/60.19.32. Via onze website heeft u ook de mogelijkheid om een offerte op te vragen. De wagens waarmee wij rijden kunt u bekijken via ons fotoalbum.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!