N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Daguitstap met bus

De Reisvogel maakt het mogelijk een daguitstap met de bus te maken. Wij zijn gespecialiseerd in verrassingsreizen, waarbij de bestemming onbekend is. Wij hebben heel wat ervaring, waardoor wij u zeker kennis kunnen laten maken met nieuwe en verrassende plaatsen.

Maak een daguitstap met de bus

Elk jaar gaat u met heel uw vriendengroep iets leuks doen. Het is vaak niet leuk als er een paar vrienden zijn die geen alcohol mogen drinken, omdat zij moeten autorijden. Een daguitstap met de bus is daarom de ideale oplossing. De Reisvogel kan u ook meenemen op een verrassingsreis, waarbij de plaats van bestemming onbekend blijft. Maar wij kunnen u ook afzetten bij een concert van uw favoriete band, of bij een sportwedstrijd. Onderweg geniet u van alle gemakken die onze autocars te bieden hebben:

  • Toilet. Als de chauffeur niet in staat is te stoppen, kunt u toch een sanitaire stop maken.
  • Airco. Hierdoor is de temperatuur in de bus altijd aangenaam.
  • Koffiebar, voor een verse kop koffie of thee onderweg.

Onze diensten naast dagreizen met een bus

Naast de mogelijkheid om uw dagreizen met een bus van ons te organiseren, beschikken wij ook over vele andere diensten waarvan u kunt profiteren. Misschien wilt u met een school wel een uitstap regelen, maar heeft u nog geen vervoer kunnen regelen. Dan bieden wij busvervoer voor kinderen. Of het hier om dagreizen gaat met de bus of om een meerdaagse schooluitstap; in beide gevallen staan wij klaar voor u met vervoer op maat.

Neem contact op met ons

Wenst u meer informatie over een daguitstap met de bus maken met behulp van De Reisvogel? Of heeft u andere plannen en ideeën voor dagreizen met een bus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen: 056 – 601 932. Via onze website heeft u ook de mogelijkheid om een offerte op te vragen. De wagens waarmee wij rijden kunt u bekijken via ons fotoalbum.

 

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.