N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Gehandicaptenvervoer

Bent u op zoek naar een specialist in gehandicaptenvervoer? Dan zit u goed bij De Reisvogel uit Waregem. Naast het organiseren van dagreizen en buitenlandse reizen met de bus, staan onze ervaren en betrouwbare chauffeurs ook in voor het vervoer van mindervaliden. Wilt u gebruikmaken van deze speciale dienstverlening? Lees dan snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van het vervoer van mindervaliden.

Gehandicaptenvervoer met de grootste zorg

Voor mensen met een handicap speelt gehandicaptenvervoer een erg grote rol. Zij zijn vaak niet in staat om zich zelfstandig van A naar B te verplaatsen en zijn dan ook dankbaar dat zij kunnen terugvallen op ons vervoer van mindervaliden. Wij voeren het gehandicaptenvervoer met de grootste zorg uit. Alle passagiers zijn bij ons in goede handen en worden in alle veiligheid naar hun eindbestemming gevoerd. U schakelt ons dus met een gerust hart in voor het vervoer van mindervaliden. Ook het vervoer van rolstoelpatiënten is geen probleem voor ons, aangezien ons wagenpark uitgerust is met bussen waar rolstoelen inpassen.

Vertrouw op onze ervaren chauffeurs

Wilt u ons inschakelen voor gehandicaptenvervoer? Neem dan gerust contact op met De Reisvogel uit Waregem en vraag meer informatie of een offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 056 – 601 932 of vult het contactformulier in. Wij vertellen u dan graag meer over het vervoer van mindervaliden. Natuurlijk kunt u ons ervaren vervoersbedrijf ook gewoon inschakelen voor bijvoorbeeld vervoer naar de luchthaven of busreizen naar het buitenland. Vertrouw op onze ervaren chauffeurs en ga gerust op weg!

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.