N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Goedkoop luchthavenvervoer

Goedkoop luchthavenvervoer is niet eenvoudig te regelen. Bij Reisvogel bieden wij vlot luchthavenvervoer aan tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Dat is een zorg minder wanneer u een reis naar het buitenland aan het plannen bent. Dankzij ons goedkoop luchthavenvervoer komt u ruim op tijd voor uw vlucht aan in Zaventem. Ook tijdens de reis hoeft u zo niet met kopzorgen achter het stuur te kruipen. Vertrouw daarom op onze dienstverlening en ontdek het luchthavenvervoer dat wij aanbieden tegen voordelige prijzen.

Goedkoop luchthavenvervoer vanuit verschillende locaties

Om luchthavenvervoer tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden, is het eveneens belangrijk dat wij kunnen vertrekken vanuit een locatie die voordelig is voor u. Zo bieden wij goedkoop luchthavenvervoer dat vertrekt vanuit meerdere plekken in West-Vlaanderen, zoals Waregem en Kortrijk. Daarnaast is het mogelijk om Gent als vertrekplaats te kiezen. De bussen waarin u reist zijn voorzien van al het nodige comfort, zodat de vakantie al begint onderweg naar de luchthaven. Met toilet, tv en zelfs een koffiebar in de bus, zijn de meeste ongemakken vlot te vermijden.

Andere diensten die wij leveren

Naast luchthavenvervoer tegen voordelige prijzen, zijn onze bussen eveneens inzetbaar voor andere doeleinden. Zo kunnen verenigingen ook op ons rekenen wanneer zij met een grote groep op uitstap gaan. Daarnaast helpen wij regelmatig scholen bij een excursie of een meerdaagse trip. Wij staan klaar om in al deze gevallen vervoer op maat te voorzien.

Contacteer ons bij vragen

Wilt u graag gebruikmaken van ons goedkoop luchthavenvervoer? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 056 – 601 932. U kunt ook ons aanbod aan autobussen bewonderen via het fotoalbum.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!