N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Luchthavenvervoer vanuit of naar Gent

De Reisvogel uit Waregem helpt u graag als u op zoek bent naar luchthavenvervoer in de omgeving van Gent. Al sinds de oprichting in 1929, brengen wij reizigers zoals u veilig van en naar hun bestemming. Hiervoor rekenen wij op maar liefst 20 chauffeurs die beschikken over heel wat ervaring en die gebruikmaken van maar liefst 13 luxe bussen uit het wagenpark. Voor comfortabel vervoer vanuit bijvoorbeeld Gent naar de luchthaven bent u hier aan het juiste adres.

Ervaren chauffeurs verzorgen uw luchthavenvervoer van en naar Gent

Door de vele voorzieningen in de autocars van De Reisvogel, is ons wagenpark zeer geschikt voor luchthavenvervoer van en naar Gent. Met onze hulp begint u uw vakantie op ontspannen wijze. Zo hoeft u niet langer te rekenen op bijvoorbeeld de treinen met hun veelvuldige vertragingen als luchthaven vervoer tussen Gent en Brussel. Bovendien reist u in een bus van De Reisvogel met de gehele groep tegelijkertijd. Pret gegarandeerd, en dat zal zeker bijdragen aan het vakantiegevoel. Ook wanneer u terugkeert van vakantie, staan wij weer paraat om u weer naar huis in Gent en omgeving te brengen. Kiest u voor de bus als luchthaven vervoer naar Gent? Dan kunt u gewoon uw ogen sluiten of heerlijk ontspannen napraten over uw vakantie.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Bij De Reisvogel in Waregem is het zeker mogelijk om gebruik te maken van luchthavenvervoer van en naar Gent, Waregem of Kortrijk. U kunt de bussen waarmee wij op pad gaan, bekijken in ons fotoalbum. Via onze website kunt u bovendien vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij verzorgen naast luchthavenvervoer ook autobusreizen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het nummer 056 – 601 932 of vul het contactformulier in.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.