N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Meerdaagse busreizen

Meerdaagse busreizen vormen de gelegenheid om gezellig met uw volledige gezelschap te genieten van een welverdiende vakantie. Bij Reisvogel organiseren we deze reizen maar al te graag. Denk bijvoorbeeld aan de gezelligheid van kerstreizen met de bus. Samen doorstaan jullie de donkere en koude winterse dagen met allerlei leuke activiteiten en bestemmingen. Meerdaagse busreizen zijn zowel mogelijk in binnen- als buitenland. Twijfel dus niet langer en ga samen met heel de groep op een ontspannende vakantie!

Geniet van onze meerdaagse busreizen

Aangezien wij over heel wat ervaring beschikken als reisbureau, kunnen wij meerdaagse busreizen regelen voor u tot in de kleinste details. Denk hierbij aan het boeken van hotels, het reserveren bij goede restaurants en daarbij het vastleggen van de leukste activiteiten. Zo zijn kerstreizen met de bus voorzien van alle typische elementen die u in de kerstsfeer brengen. Daarnaast zijn wij in staat om verrassingsreizen samen te stellen voor uw gezelschap.

Veel meer dan enkel kerstreizen met een bus van ons

Naast meerdaagse busreizen staan wij klaar om vele andere diensten te verlenen. Zo gaat u misschien wel op vakantie met het vliegtuig en bent u op zoek naar gemakkelijk en goedkoop vervoer naar de luchthaven. Daarvoor rekent u altijd op Reisvogel, waar wij u vervoeren in een van onze autobussen, voorzien van al het nodige comfort. Zou u graag zelf op reis willen gaan met een minibus? Dan huurt u een uitstekende minibus bij ons.

Laat ons helpen bij een onvergetelijke vakantie

Of u nu met de bus wilt gaan kerstreizen of een andere vorm van meerdaagse busreizen wilt regelen; wij staan altijd voor u klaar. Vraag uw offerte aan bij onze medewerkers door telefonisch contact met ons op te nemen via 056 – 601 932.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.