N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Aangepast vervoer

Met ons aangepast vervoer hebben wij maar één doel voor ogen: minder mobiele personen, gehandicapten of rolstoelgebruikers de kans geven zich veilig en comfortabel te verplaatsen. De Reisvogel uit Waregem staat klaar voor iedereen die een daguitstap of buitenlandse reis wilt maken met de bus. Wij hebben 20 ervaren en betrouwbare chauffeurs in dienst waarop u blindelings kunt vertrouwen. U laat uw aangepast vervoer dus met een gerust hart aan ons over.

Wij verzorgen uw aangepast vervoer op maat

Als zelf rijden of gebruikmaken van het openbaar vervoer niet mogelijk is, is aangepast vervoer een graag geziene oplossing. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en brengen u in alle comfort naar uw eindbestemming. Ons bedrijf is opgericht in 1929 en biedt de dag van vandaag een uitgebreide dienstverlening aan. Van daguitstappen voor scholen of verenigingen tot luchthavenvervoer en van kerstreizen tot aangepast vervoer met de liftbus die voorzien is van een rolstoellift; wij staan voor u klaar!

Schakel ons vervoersbedrijf in

Wilt u graag een daguitstap of meerdaagse reis maken, maar heeft u nood aan aangepast vervoer? Dan zit u goed bij De Reisvogel uit Waregem. Als ervaren vervoersbedrijf brengen wij iedereen naar de eindbestemming, ongeacht zijn of haar situatie. Krijgt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Of vraag u liever meteen een offerte aan? Bel dan naar 056 – 601 932 of vul het contactformulier in, wij helpen u graag verder!

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.