N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Liftbus

Een liftbus is het ideale vervoersmiddel voor mindervalide reizigers. De Reisvogel uit Waregem beschikt over een uitgeruste en comfortabele liftbus zodat ook mensen in een rolstoel van uitstapjes kunnen genieten. Onze ervaren chauffeurs zorgen er dan ook voor dat uw vervoer probleemloos verloopt. U schakelt ons als vervoersspecialist dus met een gerust hart in.

Comfortabel reizen in onze liftbus

Voor rolstoelgebruikers en mensen die minder goed te been zijn, is het vaak geen evidentie om geschikt vervoer te vinden. Wij maken hier komaf mee met onze liftbus. Deze bus is voorzien van een speciale rolstoellift en beschikt over alle comfort zodat u geen ongemakken ervaart tijdens de reis. Wilt u weten of u gebruik kunt maken van onze liftbus? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag meer informatie. Tevens schakelt u ons in voor bijvoorbeeld gehandicaptenvervoer. Als passagier bent u bij onze betrouwbare chauffeurs in goede handen.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen

Heeft u aangepast vervoer nodig, omdat u bijvoorbeeld een rolstoelpatiënt bent? Dan staat onze liftbus voor u klaar. De Reisvogel uit Waregem brengt iedereen, ongeacht zijn of haar situatie, veilig en in alle comfort naar de eindbestemming met onze autocars of minibussen. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 056 – 601 932 of vul het contactformulier in.

Onze bedrijfsfilm

Autocar offerte

Autocar / Autobus

Vul uw gegevens in voor een offerte, we zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.