N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Busreizen naar het buitenland

De Reisvogel uit Waregem organiseert diverse meerdaagse busreizen naar het buitenland. In 1929 werd onze onderneming opgericht door Michel Delmotte. Hij begon in een vrachtwagen, omgebouwd tot autobus. Toen was er weinig comfort te vinden, maar vandaag de dag is dit volledig anders. Wij hebben 13 luxe touringcars ter beschikking en er werken 20 ervaren chauffeurs bij ons. Wij zijn dus uw ideale partners voor meerdaagse busreizen naar het buitenland.

Genieten tijdens busreizen naar het buitenland

Met een grote groep op vakantie gaan, vergt heel wat organisatie en regelwerk. Alleen al het vervoer kan voor strubbelingen zorgen. Niet iedereen wil autorijden, en ook over de route kan men het oneens zijn. Door gebruik te maken van de meerdaagse busreizen naar het buitenland van De Reisvogel, heeft u hier allemaal geen last van. Wij bieden plaats aan heel uw vriendengroep of familie en zorgen ervoor dat u veilig op de plaats van bestemming aankomt. Wij zorgen tevens voor:

  • Het boeken van hotels, zodat u daar niet meer aan hoeft te denken.
  • Het regelen van goede restaurants, zodat u van heerlijke maaltijden bent verzekerd.
  • Het organiseren van uitstapjes, zodat u niets van de mooie omgeving hoeft te missen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien u gebruik wenst te maken van de meerdaagse busreizen naar het buitenland die De Reisvogel uit Waregem organiseert, neem dan gerust eens contact met ons op via 056 – 601 932. Tevens kunt u via de website gemakkelijk een offerte opvragen als u het contactformulier invult. Wilt u onze autocars zien? Bekijk dan ons fotoalbum.

Autocar offerte

Autocar / Autobus

Vul uw gegevens in voor een offerte, we zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze bedrijfsfilm