N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

​Busreizen buitenland

De Reisvogel organiseert diverse busreizen naar het buitenland. In 1929 werd onze onderneming opgericht door Michel Delmotte. Hij begon in een vrachtwagen, omgebouwd tot autobus. Toen was er weinig comfort te vinden, maar vandaag de dag is het volledig anders. Wij hebben 13 luxe touringcars ter beschikking en er werken 20 ervaren chauffeurs bij ons.

Genieten tijdens busreizen naar het buitenland

Met een grote groep op vakantie gaan vergt heel wat regelwerk. Alleen al het vervoer kan al voor strubbelingen zorgen. Niet iedereen wil autorijden, en ook over de route kan men het oneens zijn. Door gebruik te maken van de busreizen naar het buitenland van De Reisvogel, heeft u hier allemaal geen last van. Wij bieden plaats aan heel uw vriendengroep of familie en zorgen ervoor dat u veilig op de plaats van bestemming aankomt. Wij zorgen tevens voor:

  • Het boeken van hotels, zodat u daar niet meer aan hoeft te denken.
  • Het regelen van goede restaurants, zodat u van heerlijke maaltijden bent verzekerd.
  • Het organiseren van uitstapjes, zodat u niks van de mooie omgeving hoeft te missen.

Vrijblijvende offerte

Indien u gebruik wenst te maken van de meerdaagse busreizen naar het buitenland die De Reisvogel organiseert, neem dan gerust eens contact met ons op: 056 – 601 932. Ook kunt u via de website gemakkelijk een offerte opvragen. Wilt u onze wagens zien? Bekijk dan ons fotoalbum.

 

​Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

 

Onze bedrijfsfilm