N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Autobus huren

U kunt een autobus huren bij De Reisvogel in Waregem. Onze geschiedenis gaat terug naar het jaar 1929. Toen werd onze onderneming gestart door Michel Delmotte. Nu, vele generaties later, is de zaak in handen van Christ Delmotte. Wij hebben 20 chauffeurs die voor ons werken, en beschikken over 13 autocars die beschikbaar zijn voor autobusreizen. Tevens is het mogelijk om bij ons een bus te huren met chauffeur.

Voordelig een autobus huren

Bij De Reisvogel is het mogelijk om een autobus te huren voor verschillende gelegenheden, al dan niet met chauffeur. Als u ons inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken en komt u veilig en op tijd op uw bestemming aan. Onze jaren aan ervaring zorgen ervoor dat wij al voor veel verschillende autobusreizen zijn ingehuurd. Dat betekent dat wij ook weten hoe wij een autobus met chauffeur huren zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Zo zijn wij beschikbaar voor autobusreizen zoals:

  • Dagreizen. Wij hebben heel wat ervaring en op basis hiervan laten wij u graag nieuwe bestemmingen zien.
  • Wij werken regelmatig samen met bedrijven, sportclubs of verenigingen die graag aan teambuilding willen doen. Wij helpen u bij het samenstellen van het programma, zodat de gehele groep het naar zijn zin zal hebben.
  • Wie gaat vliegen vanaf de luchthaven met bijvoorbeeld een groep vrienden of met het voetbalteam, kan gebruikmaken van onze diensten bij het vervoer van en naar de luchthaven van Zaventem.

Vraag meer informatie over onze autobusreizen

Wilt u graag een autobus, al dan niet met chauffeur, huren bij De Reisvogel uit Waregem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over autobusreizen. Wij zijn bereikbaar via 056 – 601 932 of via het contactformulier. Ook kunt u online vrijblijvend een offerte opvragen. In ons fotoalbum kunt u al onze autocars eens nauwgezet bekijken.

Onze bedrijfsfilm

Autocar offerte

Autocar / Autobus

Vul uw gegevens in voor een offerte, we zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.