N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Autobus huren

U kunt een autobus huren bij De Reisvogel. Onze geschiedenis gaat terug naar het jaar 1929. Toen werd onze onderneming gestart door Michel Delmotte. Nu, vele generaties later, is de zaak in handen van Christ Delmotte. Wij hebben 20 chauffeurs die voor ons werken, en wij hebben de beschikking over 13 autocars die beschikbaar zijn voor autobusreizen.

Voordelig een autobus huren

Bij De Reisvogel is het mogelijk een autobus te huren voor verschillende gelegenheden. Onze jaren aan ervaring zorgen ervoor dat wij voor vele verschillende autobusreizen zijn ingehuurd. Dat betekent dat wij ook weten hoe wij een autobus huren zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Zo zijn wij beschikbaar voor autobusreizen zoals:

  • Dagreizen. Wij hebben heel wat ervaring en op basis hiervan laten wij u graag nieuwe bestemmingen zien.
  • Wij werken regelmatig samen met bedrijven, sportclubs of verenigingen, die graag aan teambuilding willen doen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van het programma, zodat de gehele groep het naar zijn zin zal hebben.
  • Wie gaat vliegen vanaf de luchthaven met een groep vrienden of met het voetbalteam, kan gebruik maken van onze diensten bij het vervoer van en naar de luchthaven van Zaventem.

Meer informatie over onze diensten en autobusreizen

Wilt u graag een autobus huren bij De Reisvogel? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over autobusreizen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 056 – 601 932. Ook kunt u online vrijblijvend een offerte opvragen. In ons fotoalbum kunt u al onze wagens eens nauwgezet bekijken.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!