N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Kerstreizen met de bus

In de wintermaanden kunt u bij De Reisvogel in Waregem terecht voor gezellige kerstreizen met de bus. Deze reizen vormen de ideale gelegenheid om gezellig met uw volledige gezelschap te genieten van de leukste periode van het jaar. Kerstreizen met de bus organiseren wij dan ook maar al te graag. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan samen de donkere en koude winterse dagen te doorstaan met allerlei leuke activiteiten en bestemmingen? U kunt bij ons terecht voor zowel tripjes naar het binnen- als het buitenland. Twijfel niet langer en maak het gezellig de hele groep!

Geniet van onze kerstreizen met de bus

Als ervaren reisbureau beschikken wij over heel wat ervaring. U rekent er dus op dat wij kerstreizen met de bus tot in de kleinste details voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan het reserveren bij goede restaurants en het vastleggen van inspirerende activiteiten. Zo zijn onze kerstreizen met de bus voorzien van alle typische elementen die u in een echte kerstsfeer brengen.

Uitgebreide dienstverlening

Naast gezellige kerstreizen staan wij klaar om vele andere diensten te verlenen. Gaat u op vakantie met het vliegtuig en bent u op zoek naar gemakkelijk en goedkoop vervoer naar de luchthaven? Dan kunt u op ons rekenen! Wij vervoeren u in een van onze autobussen, die allemaal voorzien zijn van al het nodige comfort. Wilt u graag zelf op reis gaan met een minibus? Dan huurt u een uitstekende minibus bij ons.

Geniet van de kerstperiode

Of u nu met de bus wilt gaan kerstreizen of een andere vorm van vervoer nodig heeft; De Reisvogel uit Waregem staat altijd voor u klaar. Vraag een offerte aan bij onze medewerkers door telefonisch contact met ons op te nemen via 056 – 601 932 of door het contactformulier in te vullen.

Onze bedrijfsfilm

Autocar offerte

Autocar / Autobus

Vul uw gegevens in voor een offerte, we zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.