Luchthavenvervoer & Personenvervoer

Betaalbaar luchthavenvervoer is niet eenvoudig te regelen. Bij Reisvogel in Waregem bieden wij vlot luchthavenvervoer aan tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Dat is een zorg minder wanneer u een reis naar het buitenland aan het plannen bent. Dankzij ons goedkoop luchthavenvervoer komt u ruim op tijd voor uw vlucht aan in Zaventem, Charleroi, Antwerpen/Deurne, Oostende, Parijs of Amsterdam. Vertrouw op onze dienstverlening en ontdek het luchthavenvervoer dat wij aanbieden tegen voordelige prijzen.

Hiervoor beschikken wij over een personenwagen, mini-bussen en voor grotere groepen onze bussen.

Betaalbaar luchthavenvervoer & personenvervoer vanuit verschillende locaties

Om luchthavenvervoer tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden, is het eveneens belangrijk dat wij kunnen vertrekken vanuit een locatie die voordelig is voor u. Zo bieden wij goedkoop luchthavenvervoer aan dat vertrekt vanuit meerdere plekken in West-Vlaanderen, zoals Waregem en Kortrijk. Daarnaast is het mogelijk om Gent als vertrekplaats te kiezen. De bussen waarin u reist zijn voorzien van al het nodige comfort, zodat de vakantie al begint onderweg naar de luchthaven. Met een toilet, tv en zelfs een koffiebar in de bus, zijn de meeste ongemakken vlot te vermijden.

Andere diensten die wij leveren

Naast luchthavenvervoer & personenvervoer tegen voordelige prijzen, zijn onze bussen eveneens inzetbaar voor andere doeleinden. Zo kunnen verenigingen ook op ons rekenen wanneer zij met een grote groep op uitstap gaan. Daarnaast helpen wij regelmatig scholen bij een excursie of een meerdaagse trip. Wij staan klaar om in al deze gevallen vervoer op maat te voorzien.

Contacteer ons bij vragen

Wilt u graag gebruikmaken van ons betaalbaar luchthavenvervoer? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 056 – 601 932 of door het contactformulier in te vullen. U kunt via het fotoalbum ook ons aanbod aan autobussen bewonderen waarmee wij goedkoop luchthavenvervoer verzorgen.

 

Onze bedrijfsfilm

Luchthavenvervoer

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!