N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Vervoer van rolstoelpatiënten

Voor professioneel en veilig vervoer van rolstoelpatiënten bent u bij De Reisvogel uit Waregem aan het juiste adres. Naast dagreizen en buitenlandse reizen met de bus, zijn wij ook inzetbaar voor het vervoer van rolstoelpatiënten. Wij streven ernaar om iedereen comfortabel naar zijn of haar eindbestemming te brengen, of u nu in een rolstoel zit of niet.

Wij verzorgen het vervoer van rolstoelpatiënten

Mobiliteit is extra belangrijk voor mensen die aangewezen zijn op een rolstoel. Het is voor hen vaak niet zo vanzelfsprekend om zich van A naar B te begeven. Gelukkig staan wij voor u klaar. Voor het vervoer van rolstoelpatiënten bevat ons wagenpark naast een minibus voor rolstoel ook twee bussen die rolstoelen mee kunnen nemen én een liftbus die eenvoudig aangepast kan worden in functie van het aantal rolstoelen dat vervoerd moet worden. Nieuw in ons wagenpark is ook een mini-bus voor het vervoeren van een persoon in een rolstoel. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om u veilig en zonder zorgen naar uw bestemming te brengen. Tevens rekent u op ons voor gehandicaptenvervoer of ander aangepast vervoer. Laat ons zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Reken als rolstoelpatiënt op onze dienstverlening

Wilt u gebruikmaken van ons vervoer voor rolstoelpatiënten? Neem dan meteen contact op met de deskundige medewerkers van De Reisvogel uit Waregem en vraag een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar 056 – 601 932 of door het contactformulier in te vullen. Wij geven u dan ook graag meteen meer informatie over onze verdere dienstverlening.

Onze bedrijfsfilm

Autocar offerte

Autocar / Autobus

Vul uw gegevens in voor een offerte, we zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.