Reizen

Dagreizen

Specialisatie verrassingsreizen
Bent u van plan om een dagreis te organiseren, dan kunnen wij op basis van onze ervaring u nieuwe en leuke bestemmingen leren kennen. Bent u al grotendeels rond met de organisatie maar hebt u nog ergens een opening, ook dan kunnen wij u hierbij helpen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Groepsreizen
Bent u als vereniging, sportclub of bedrijf op zoek naar een uitstap om de “team spirit” te bevorderen, staan wij ter uwer beschikking om samen met u een programma samen te stellen aangepast aan de groep. Wij zijn tevens uw chauffeur voor een avondje uit zoals o.a. een vrijgezellenavond, een sportwedstrijd, een concert, …

School- en fabrieksvervoer
Wij hebben reeds jarenlange ervaring voor het vervoeren van leerlingen en werknemers. het schoolvervoer gebeurt in opdracht van De Lijn maar wij verzorgen tevens studiereizen, uitstappen en vervoer van en naar het zwembad.

Vakanties
Hebt u plannen om samen met uw vrienden, club of vereniging een vliegreis te maken, dan kunt u eveneens opteren voor luchthavenvervoer. Wij brengen u dan naar de luchthaven en staan u terug op te wachten bij uw aankomst.

Meerdaagse reizen

Skireizen
Meestal rijden wij in samenwerking met een erkend reisbureau.

Festivals
Enkele jaren geleden hebben wij voor de eerste keer gereden voor het festival van Wacken (Duitsland). Dit jaar waren wij aanwezig met 4 autocars.

Vakanties
Bent u evenwel een vereniging, club, bedrijf of vrienden en familie, dan kunt u steeds beroep doen op ons alsook voor de organisatie van de meerdaagse reis. Wij reserveren hotels, restaurants en regelen de bezoeken.

Onze bedrijfsfilm

Autocar offerte

Autocar / Autobus

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.