N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Verhuur minibus West-Vlaanderen

Zoekt u een bedrijf in West-Vlaanderen dat het verhuur van een minibus aanbiedt? Bij familiebedrijf De Reisvogel kunt u sinds 1929 terecht voor veilig en betrouwbaar vervoer voor al uw uitstappen. Bij ons huurt u eenvoudig een comfortabele minibus met chauffeur zodat u een onvergetelijke dag beleeft met vrienden of familie.

De verhuur van een minibus in West-Vlaanderen leidt tot een zorgeloze uitstap

De Reisvogel, gevestigd in West-Vlaanderen, biedt u de verhuur van een comfortabele minibus met chauffeur zodat u geniet van een zorgeloze uitstap met vrienden. Door een minibus te huren zorgt u dat iedereen veilig en tijdig aankomt en vermijdt u de onvermijdelijke discussie over wie moet rijden. Voor de verhuur van een minibus in West-Vlaanderen heeft u bij De Reisvogel de keuze uit verschillende voertuigen. Deze zijn allemaal uitgerust met airco, voor een aangename rit ongeacht het weer.

Plan nu uw uitstap met onze hulp

De verhuur van een minibus voor een uitstap in West-Vlaanderen en daarbuiten is zeer simpel. U vraagt immers eenvoudig online een offerte aan. Wilt u graag nog wat meer informatie? Dan bereikt u ons via 056 – 601 932. Plant u een reis of uitstap met een grote groep? Dan huurt u gewoon een autobus met ervaren chauffeur.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!