N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Vervoer verenigingen

Voor het vervoer van verenigingen kunt u gebruikmaken van de diensten van De Reisvogel. In 1929 werden wij opgericht door Michel Delmotte. Hij begon destijds in een omgebouwde vrachtwagen. Gelukkig hebben wij vandaag de dag meer luxe te bieden. Wij beschikken over 13 autocars en er zijn 20 ervaren chauffeurs bij ons in dienst.

Het verzorgen van vervoer voor verenigingen

U wilt graag een uitstapje organiseren voor uw muziekvereniging. Het blijkt echter lastig te zijn genoeg auto’s met chauffeur te regelen. De Reisvogel begrijpt dit en biedt daarom vervoer voor verenigingen aan bij zowel daguitstappen als meerdaagse busreizen, bijvoorbeeld tijdens de kerstperiode. Door gebruik te maken van onze bussen heeft u een betrouwbare chauffeur en zit iedereen ook nog eens gezellig bij elkaar in de bus. Onze voertuigen zijn voorzien van allerlei faciliteiten:

  • Airco zorgt ervoor dat de temperatuur onderweg aangenaam blijft.
  • Dankzij de koffiebar geniet u van een heerlijke kop thee of koffie.
  • Door het toilet kunt u ook een sanitaire stop maken zonder dat de bus stilstaat.

Bel ons voor meer informatie

Voor vragen of opmerkingen over het vervoer van verenigingen of schoolkinderen dat De Reisvogel biedt, kunt u contact met ons opnemen door even te bellen: 056 – 601 932. Via het fotoalbum op de website kunt u de autocars van ons wagenpark bekijken en ook kunt u online vrijblijvend een offerte opvragen.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!