N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Busvakantie

Met hulp van Autocars – Reisbureau De Reisvogel kunt u een busvakantie organiseren. Sinds onze oprichting in 1929 is er heel wat veranderd. Ons eerste voertuig was een omgebouwde vrachtwagen. Vandaag de dag hebben wij 13 luxe bussen, en ook nog eens 20 ervaren chauffeurs in dienst.

Organiseer een busvakantie

Autocars – Reisbureau De Reisvogel helpt u graag bij de organisatie van een busvakantie. Door gebruik te maken van onze diensten, hoeft u met vrienden of familie geen discussies meer te voeren over wie er gaat autorijden. Wij doen dat namelijk voor u en zorgen daarbij voor een onvergetelijke uitstap. Ook regelen wij andere belangrijke zaken voor u, waaronder:

  • De accommodaties, zodat u heerlijk zult slapen in comfortabele hotels.
  • Uitstapjes naar mooie plekken in de omgeving, waar uw fototoestel overuren zal maken.
  • Restaurants, zodat u elke dag weer geniet van lekker eten.

Wij hebben verschillende bussen waar u uit kunt kiezen bij de verhuur. Onze BOVA / DAF heeft airco voor een prettige temperatuur onderweg. Ook beschikt deze bus over een heuse koffiebar die u voorziet van lekkere koffie en thee.

Busvakantie organiseren

Wilt u graag een busvakantie organiseren met de hulp van Autocars – Reisbureau De Reisvogel? Vraag dan via onze website vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door even te bellen: 056 – 601 932. U kunt al onze wagens ook alvast bekijken door het fotoalbum door te bladeren.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.