N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Autobus uitstap

U kunt terecht bij De Reisvogel als u met de autobus een leuke uitstap wilt maken. Wij bestaan sinds 1929, toen Michel Delmotte het avontuur aanging. De eerste wagen van ons bedrijf was een vrachtwagen die was omgebouwd tot autobus. Vandaag de dag is ons vervoer een stuk comfortabeler, en beschikken wij over maar liefs 13 luxe autocars.

Maak met de autobus een uitstap

De Reisvogel kan u meenemen op een spannende autobus uitstap. Wij zijn beschikbaar voor allerlei soorten reizen, waaronder:

  • Een dagreis. Eén van onze chauffeurs neemt u graag mee naar een nieuwe bestemming, waar u met uw groep de gelegenheid krijgt alle leuke plekken te ontdekken.
  • Schoolreizen. Weet u nog dat u niet kon wachten tot het jaarlijkse schoolreisje? Wij maken het mogelijk dat kinderen dit leuke uitstapje niet hoeven te missen. Dit kan een dagje naar een pretpark zijn, maar ook kunnen wij naar het zwembad rijden.
  • Festivals. Hier gaat u niet alleen naartoe, maar met een grote groep. U hoeft niet zelf te rijden en onderweg begint het feest al.

Bekijk ons fotoalbum

U krijgt een goed beeld van onze voertuigen als u een kijkje in ons fotoalbum neemt. Wilt u graag gebruik maken van een autobus bij uw uitstap? Vraag dan via onze website vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 056 – 601 932.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.