N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Busvervoer naar het buitenland

Bij De Reisvogel uit Waregem rekent u op uitstekende mogelijkheden qua busvervoer naar het buitenland. Wij beschikken over een eigen wagenpark met maar liefst 13 autocars. Ook hebben wij 20 chauffeurs in dienst, die heel wat ervaring in huis hebben.

Wij verzorgen veilig busvervoer naar het buitenland

De Reisvogel werd opgericht in 1929 door Michel Delmotte. Nu, heel wat jaren later, is het bedrijf sinds 1995 in handen van Christ Delmotte. Christ wordt ondersteund door Joke Verlinde, die in 2006 bij het bedrijf kwam. Bij ons kunt u voor allerlei soorten busvervoer naar het buitenland terecht. Onze dagreizen zijn onder te verdelen in:

  • Teambuilding staat niet alleen bij bedrijven hoog in het vaandel. Ook verenigingen en natuurlijk sportclubs vinden dit erg belangrijk. Met een busreis komt men nader tot elkaar. Ook groepsvakanties kunt u bij ons plannen.
  • Wij zetten u veilig af op het vliegveld en komen u daar ook weer halen als de vakantie erop zit. We brengen u ook zelf naar het buitenland.

Waarom kiezen voor ons busvervoer?

Dankzij de open grenzen binnen de Europese Unie rijdt u eenvoudig naar het buitenland. Dus waarom zou u kiezen voor ons busvervoer? Ten eerste hoeft u bij De Reisvogel niets zelf te regelen: wij boeken de hotels en restaurants voor u. Zelfs uitstapjes worden desgewenst door ons geregeld. Kiest u voor busvervoer naar het buitenland bij onze organisatie? Dan vermijdt u meteen die onvermijdelijke ruzie over wie wilt rijden en over welke route u het best neemt.

Contacteer ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over het busvervoer naar het buitenland dat De Reisvogel uit Waregem aanbiedt? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen naar 056 – 601 932 of door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Bent u benieuwd naar onze types bussen? Bekijk dan eens ons fotoalbum online.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.