N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Busvervoer voor groepen

De Reisvogel uit Waregem staat voor u klaar met busvervoer voor groepen. Ons bedrijf is opgericht in het jaar 1929. Michel Delmotte begon toen met een omgebouwde vrachtwagen die als autobus doorging. Vandaag beschikken wij over heel wat luxueuzer vervoer. In ons wagenpark vindt u 13 luxe wagens en wij hebben 20 ervaren chauffeurs die bij ons in dienst zijn. Zo verzorgen wij al jaren groepsvervoer voor de meest uiteenlopende gezelschappen.

Het juiste busvervoer voor groepen

Op vakantie gaan met heel de familie of met een vriendengroep vraagt om heel wat organisatie. Door beroep te doen op het busvervoer voor groepen van De Reisvogel, vallen al uw zorgen weg. Ook voor groepsvervoer voor gezelschappen, zoals onder andere schoolkinderen, zijn wij inzetbaar. Wij nemen u namelijk zo veel mogelijk uit handen:

  • Ten eerste dragen wij zorg voor het busvervoer voor groepen. Niemand hoeft te rijden, waardoor iedereen uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. Ook vermijdt u hiermee discussies over de route, want onze chauffeurs laten zich door niemand afleiden.
  • Onderweg kiezen wij goede restaurants uit, waardoor u verzekerd bent van heerlijke maaltijden.
  • Ook de accommodatie nemen voor onze rekening. Wij zorgen voor goede hotels, zodat iedereen van een goede nachtrust kan genieten.

Maak gebruik van ons groepsvervoer

U kunt bij De Reisvogel uit Waregem gebruikmaken van het busvervoer voor groepen door van tevoren even te bellen naar 056 – 601 932. Op die manier kunt u ook onze vele andere diensten met betrekking tot groepsvervoer ontdekken, zoals luchthaventransport vanuit heel de provincie West-Vlaanderen. Ook kunt u online vrijblijvend een offerte opvragen. Door het fotoalbum te bekijken, ziet u welke bussen wij allemaal hebben. Heeft u nog vragen over ons busvervoer? Vul dan gerust het contactformulier in, wij staan u graag te woord.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.