N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Busvervoer groepen

De Reisvogel helpt u graag aan busvervoer voor groepen. Al in het jaar 1929 werden wij opgericht. Michel Delmotte begon toentertijd met een omgebouwde vrachtwagen die als autobus doorging. Vandaag hebben wij de beschikking over heel wat luxer vervoer. Op ons wagenpark vindt u 13 luxe wagens en wij hebben 20 chauffeurs die bij ons in dienst zijn.

Het juiste busvervoer voor groepen

Op vakantie met heel de familie of met een vriendengroep, vraagt heel wat van de organisator. Door busvervoer voor groepen bij De Reisvogel te in te schakelen, zullen al uw zorgen wegvallen. Wij nemen u namelijk zoveel mogelijk uit handen:

  • Ten eerste dragen wij zorg voor het vervoer. Niemand hoeft te rijden, waardoor iedereen uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. Ook vermijdt u hiermee discussies over de route, want onze chauffeurs laten zich door niemand afleiden;
  • Onderweg kiezen wij goede restaurants uit, waardoor u verzekerd bent van heerlijke maaltijden;
  • Ook de accommodatie is voor onze rekening. Wij zorgen voor goede hotels, zodat iedereen van een goede nachtrust kan genieten.

Maak gebruik van ons busvervoer

U kunt bij De Reisvogel gebruik maken van het busvervoer voor groepen door ons van te voren even te bellen: 056/60.19.32. Ook kunt u online vrijblijvend een offerte opvragen. Door het fotoalbum te bekijken, ziet u welke bussen wij allemaal hebben.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Onze bezoekers bezochten ook

Busvervoer kinderen | Busvervoer schoolkinderen | Dagreizen