N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Busvervoer kinderen

Bij De Reisvogel kunt u busvervoer voor kinderen regelen. Al sinds 1929 houden wij ons bezig met vervoer. Dit begon met een omgebouwde vrachtwagen, en dit is uitgegroeid tot luxe autocars. Op ons wagenpark bevinden zich 13 touringcars en ook hebben wij 20 ervaren chauffeurs in dienst.

Veilig busvervoer voor kinderen

De Reisvogel staat voor u klaar als u busvervoer voor kinderen nodig hebt. Dit kunnen de jaarlijkse schoolreisjes zijn, waar ieder kind naar uitkijkt, of vervoer van en naar het zwembad voor de wekelijkse zwemles. Ook kunnen wij een studiereis verzorgen, door bijvoorbeeld naar een museum te rijden. Daarnaast behoren ook andere daguitstappen natuurlijk tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een bezoek aan het bos voor veldwerk bij biologie. Onze bussen zijn voorzien van allerlei gemakken, waaronder:

  • Een toilet. Altijd handig als kinderen niet heel lang kunnen wachten met het toiletbezoek.
  • Airco, voor een prettige temperatuur onderweg.
  • Een dvd/video zodat er wat afleiding is.

Neem contact met ons op

U kunt gerust contact opnemen met De Reisvogel als u meer informatie wenst over de mogelijkheden voor busvervoer voor kinderen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 056 – 601 932. Via onze website kunt u ook gratis een offerte opvragen. De wagens op ons wagenpark bekijkt u via ons fotoalbum.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.