N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Busvervoer schoolkinderen

De Reisvogel kan busvervoer voor schoolkinderen voor u regelen. In 1929 werd ons bedrijf opgericht door Michel Delmotte. Hij begon destijds in een omgebouwde vrachtwagen. In de loop der jaren is er heel wat veranderd, en zo beschikken wij nu over 13 luxe autocars en hebben wij 20 ervaren chauffeurs in dienst.

Het juiste busvervoer voor schoolkinderen

Het jaarlijkse schoolreisje komt dichterbij en dat betekent dat er busvervoer voor uw schoolkinderen nodig is. Bij De Reisvogel hebben wij diverse bussen die met chauffeur en al gehuurd kunnen worden. Onze voertuigen zijn voorzien van diverse faciliteiten, waaronder:

  • Een toilet. Dit is vooral met kleine kinderen geen overbodige luxe.
  • Airco. Kinderen hebben sneller last van wagenziekte. Door de temperatuur te beheersen, wordt het niet te warm in de bus, waardoor zij zich minder snel ziek zullen voelen.
  • Een dvd. Door een leuke film aan te zetten tijdens de busrit, zal de tijd voor de kleintjes vliegen.
  • Gps zorgt ervoor dat de chauffeur in een keer naar de gewenste bestemming rijdt.

Busvervoer reserveren

U kunt gemakkelijk busvervoer voor schoolkinderen reserveren bij De Reisvogel door contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 056 – 601 932. Ook kunt u online vrijblijvend een offerte opvragen. Wilt u liever eerst onze wagens zien? Bekijk dan eens ons fotoalbum.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.