N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Schoolvervoer

Voor het verzorgen van schoolvervoer kunt u terecht bij De Reisvogel. Michel Delmotte heeft het bedrijf opgericht in 1929. Hij begon in een omgebouwde vrachtwagen. Vandaag de dag is dit gelukkig anders. Op ons wagenpark staan 13 luxe autocars. Deze worden bestuurd door de 20 chauffeurs die bij ons in dienst zijn.

Het verzorgen van schoolvervoer

De Reisvogel is sinds de oprichting nog steeds in handen van de familie. Het is Christ Delmotte die sinds 1995 de scepter zwaait. De specialisatie ligt vooral bij het organiseren van verrassingsreizen, maar wij verzorgen ook graag schoolvervoer. Wij halen de kinderen op bij school, en brengen ze naar het zwembad voor de zwemles, of naar een attractiepark als het om een schoolreisje gaat. Onderweg naar de uitstap zitten de kinderen in onze luxe autocars, die voorzien zijn van de volgende gemakken:

  • Airco, zodat de temperatuur stabiel blijft, en het onderweg niet te warm zal worden.
  • Een toilet, voor als iemand een sanitaire stop moet maken.
  • Gps zodat de chauffeur niet verdwaalt.

Bel ons voor al uw vragen

U vraagt via de website van De Reisvogel gemakkelijk een offerte voor schoolvervoer aan. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Belt u ons dan gerust: 056 – 601 932. U kunt online ons fotoalbum bekijken zodat u een beeld krijgt van onze autocars.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!