N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Schoolvervoer

Voor het verzorgen van schoolvervoer kunt u terecht bij De Reisvogel te Waregem. Michel Delmotte heeft het bedrijf opgericht in 1929 en begon in een omgebouwde vrachtwagen. Vandaag de dag is dit gelukkig anders. Op ons wagenpark staan 13 luxe autocars. Deze worden bestuurd door de ervaren 20 chauffeurs die bij ons in dienst zijn.

Het verzorgen van schoolvervoer

De Reisvogel is sinds de oprichting nog steeds in handen van de familie. Het is Christ Delmotte die sinds 1995 de scepter zwaait. Onze specialisatie ligt vooral bij het organiseren van verrassingsreizen, maar wij verzorgen ook graag schoolvervoer. Wij halen de kinderen op van school en brengen ze bijvoorbeeld naar het zwembad voor de zwemles, of naar een attractiepark als het om een schoolreis gaat. Onderweg naar de uitstap zitten de kinderen comfortabel en veilig in onze luxe autocars, die voorzien zijn van de volgende gemakken:

  • Airco, zodat de temperatuur stabiel blijft en het onderweg niet te warm wordt.
  • Een toilet, voor als iemand een sanitaire stop moet maken.
  • Gps, zodat de chauffeur niet verdwaalt.

Bel ons voor een antwoord op al uw vragen

U vraagt via de website van De Reisvogel in Waregem gemakkelijk een offerte voor schoolvervoer aan. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan gerust via het nummer 056 – 601 932 of vul het contactformulier in. Tevens kunt u online ons fotoalbum bekijken zodat u een beeld krijgt van onze autocars.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.