N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Dagreizen

Bij De Reisvogel helpen wij u graag bij de organisatie van dagreizen. Al sinds 1929 houden wij ons bezig met vervoer. Toen begon Michel Delmonte met vrachtwagen die hij ombouwde tot autobus. Vandaag de dag hebben wij veel meer luxe te bieden met onze 13 autocars, die bestuurd worden door onze 20 ervaren chauffeurs die bij ons in dienst zijn.

Organiseer dagreizen

Dagreizen zijn geschikt voor diverse gezelschappen. U kunt een uitstapje maken met uw muziekvereniging, maar ook voetbalteams weten ons te vinden, net als vriendengroepen en grote families. Onze specialisatie is een verrassingreis, waarbij u niet weet waar we u naartoe brengen. Wij beschikken over veel ervaring, waardoor wij heel wat leuke bestemmingen weten. Wij leiden u daar graag rond, zodat u ook de gelegenheid krijgt deze plek te leren kennen. Houdt u niet zo van verrassingen, dan kunt u natuurlijk ook zelf de bestemming bepalen. Wel kunnen wij u dan helpen bij het bepalen van het programma.

Hulp nodig bij dagreizen?

Wilt u graag dat De Reisvogel u helpt bij het plannen van verschillende dagreizen? Dan kunt u contact met ons opnemen door even te bellen: 056/60.19.32. Online kunt u bovendien vrijblijvend een offerte opvragen. In het fotoalbum op onze website kunt u de wagens zien waarmee wij de weg op gaan.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!