N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Vervoer op maat

De Reisvogel uit Waregem staat klaar om u en uw gezelschap te voorzien van vervoer op maat. Hiervoor doen wij beroep op ons uitgebreid wagenpark. Voor zowel grote als kleine groepen bieden wij de perfecte oplossing aan. Rekent u hierbij graag op een vaardige chauffeur? Dan staat ons team voor u klaar. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers zorgen probleemloos voor vervoer op maat.

Vervoer op maat voor elke situatie

Zoekt u naar het geschikte vervoer voor schoolkinderen bij een excursie? Of wilt u met de vereniging voor meerdere dagen in het buitenland vertoeven? In beide gevallen staan wij klaar om vervoer op maat aan te bieden. Zo bieden wij ook een service aan voor mensen die naar de luchthaven moeten of die aangepast vervoer nodig hebben. Tegen voordelige prijzen ontzorgen wij u van de stress en ongemakken die deze verplaatsing vaak inhoudt. Laat ons weten waar u precies naar op zoek bent en met behulp van ons ervaren personeel en uitgebreid wagenpark vinden wij vast een oplossing voor u.

Bel ons en wij zijn klaar om u van dienst te zijn

Wilt u ons inschakelen om vervoer op maat te regelen naar bijvoorbeeld de luchthaven? Dan vraagt u het best een offerte aan bij onze medewerkers in Waregem. Hiervoor neemt u contact op met ons door te bellen naar 056 – 601 932, of vult u het contactformulier in. Wat voor vervoer u ook nodig heeft, wij staan klaar om u te helpen

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!