N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Minibus huren met chauffeur

Bij De Reisvogel is het mogelijk een minibus te huren met een chauffeur. Wij bestaan al sinds het jaar 1929, wanneer Michel Delmotte besloot het bedrijf op te richten. Hij begon met een omgebouwde vrachtwagen, wat vandaag de dag gelukkig niet meer hoeft. Wij hebben de beschikking over 13 wagens en er werken 20 ervaren chauffeurs bij ons.

De mogelijkheid een minibus te huren met een chauffeur

U wilt graag met een groep vrienden ergens naartoe en u wilt graag met zijn allen samen aankomen? In plaats van allemaal met de eigen wagen te rijden, is het een goed idee om een minibus te huren met een chauffeur. Bij De Reisvogel hebben wij de Ford Transit beschikbaar, die ruimte biedt aan 8 personen. Deze Ford Transit is van de volgende gemakken voorzien:

  • Er is airco aanwezig, zodat het onderweg niet te warm wordt.
  • Ook beschikt de auto over ABS.
  • En u kunt uw eigen muziek luisteren door middel van cd’s.
  • U kunt de wagen met een chauffeur huren.
  • In onze luxere versie van de Ford, vindt u ook een GPS systeem en een dvd-speler.

Huur een minibus

U kunt eenvoudig een minibus met chauffeur huren bij De Reisvogel door contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 056 – 601 932. Direct een offerte aanvragen kan ook via het online offerteformulier. U kunt ook een kijkje nemen in ons fotoalbum waarin onze verschillende autocars te bewonderen zijn.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.