N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Vervoer luchthaven Brussel

Het perfecte vervoer naar de luchthaven van Zaventem in Brussel, is transport waarbij u helemaal niets hoeft te doen. Kiest u voor De Reisvogel, dan hoeft u enkel maar op de bus te stappen. Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig en tijdig naar de luchthaven. Dankzij de luxe autobussen, start uw vakantie zodra u het huis verlaat.

Geniet van luxe vervoer naar de luchthaven in Brussel

De chauffeurs van familiebedrijf De Reisvogel verzorgen graag uw vervoer naar de luchthaven van Zaventem nabij Brussel. Zo hoeft u niet te betalen voor een dure luchthavenparking of moet u zich niets aantrekken van treinvertragingen. Onze luxe bussen zijn bovendien perfect uitgerust voor comfortabel vervoer naar de luchthaven van Zaventem. Dankzij airco geniet u van een aangename temperatuur en dankzij de dvd-speler geniet u onderweg nog even van een leuke film. Zo bent u al helemaal in de stemming voor uw reis.

Waarom kiezen voor een autobus met chauffeur?

Vertrekt u met een grote groep op reis, misschien met de sportclub of de jeugdbeweging? Dan is een autobus van De Reisvogel het perfecte vervoer naar de luchthaven van Brussel. Vertrekt uw vlucht in de vroege uurtjes? Dan doet u tijdens de rit toch nog een dutje. Door te kiezen voor ons vervoer, zorgt u bovendien dat de hele groep gelijktijdig aankomt aan de luchthaven van Zaventem. Zo hoeft u niet te wachten op laatkomers. Ook wanneer u weer terugkeert, staan onze ervaren chauffeurs paraat om u weer veilig thuis te brengen.

Regel nu uw transport

Wilt u ook veilig vervoer van en naar de luchthaven van Zaventem in Brussel regelen? Neem dan contact met ons op via 056 – 601 932 of vraag online een offerte aan. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!