N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Luchthavenvervoer vanuit of naar Zaventem

Kies voor luchthavenvervoer naar Zaventem en start uw vakantie zonder stress. De Reisvogel uit Waregem zorgt voor snel en veilig vervoer van u en uw familie of vrienden naar de luchthaven van Zaventem vlak bij Brussel en weer terug. Geniet van een ontspannen luchthaventransport in een van onze luxe bussen in de ervaren handen van een professionele chauffeur. Uw luchthavenvervoer van en naar Zaventem verloopt daardoor volledig zorgeloos, zodat u zich alleen maar hoeft te concentreren op de leuke dingen.

Zet uw reis ontspannen in met luchthavenvervoer naar Zaventem

Gaat u met een grote groep vrienden of familie op vakantie? Wilt u de reis meteen samen inzetten en zonder zorgen naar de luchthaven gaan? Reken dan op het luchthavenvervoer van en naar Zaventem van De Reisvogel. In de comfortabele bussen, uitgerust met toilet, airco en dvd-speler, start uw vakantie in eigen land alvast met uitstekend vervoer naar de luchthaven van Zaventem in Brussel. Dankzij de ervaren chauffeur hoeft u zich bovendien niet druk te maken over wie gaat rijden en wat de beste route voor het luchthaventransport is. Ook wanneer u terugkomt van uw buitenlandse reis, staat het luchthavenvervoer in Zaventem klaar om u weer zorgeloos naar huis te voeren.

Wij verzorgen meer dan enkel luchthaventransport

Onze bussen zetten wij voor veel meer in dan enkel vervoer naar de luchthaven van Zaventem in Brussel. Zo kunnen scholen ook bij ons terecht wanneer zij graag een daguitstap willen maken. Om dit te realiseren, beschikken wij over bussen die grote groepen overal naartoe brengen. De ervaren chauffeur zorgt ervoor dat het hele gezelschap veilig aankomt op de eindbestemming. Met maar liefst 20 chauffeurs en 13 autocars ter beschikking is het mogelijk om zelfs te accommoderen voor de grootste groepen.

Vraag uw persoonlijke offerte aan

Heeft u interesse in luchthavenvervoer van en naar Zaventem? Contacteer dan De Reisvogel uit Waregem voor meer informatie. U vraagt eenvoudig online een offerte aan voor luchthaventransport. Ook kunt u hiervoor bellen naar 056 – 601 932 of het contactformulier invullen. Bent u alvast benieuwd hoe uw vervoer naar de luchthaven van Zaventem in Brussel er uitziet? Bekijk dan onze bussen voor luchthaventransport in het fotoalbum.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.