N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Vervoer naar de luchthaven vanuit West-Vlaanderen

Zoekt u vervoer naar de luchthaven vanuit West-Vlaanderen? Reken dan op De Reisvogel uit Waregem. Als sinds 1929 regelen wij het vervoer voor leuke uitstapjes en reizen. Ook luchthavenvervoer voor grote en kleine groepen behoort tot de mogelijkheden van ons familiebedrijf. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Geniet zorgeloos van uw vervoer naar de luchthaven vanuit West-Vlaanderen

Dankzij onze locatie in Waregem, zijn wij perfect gesitueerd om uw vervoer van West-Vlaanderen naar de luchthaven in Zaventem te regelen. U geniet van een ontspannen rit in de ervaren handen van onze professionele chauffeurs. Dankzij de luxe uitrusting van onze bussen, begint uw vakantie al tijdens het vervoer vanuit West-Vlaanderen naar de luchthaven. Vertrekt uw vlucht in de vroege uurtjes van de ochtend? Doe dan gerust even een dutje in de bus. Of kijkt u liever naar een leuke film om u helemaal in stemming te brengen? U bepaalt het zelf!

Vertrek zonder zorgen op reis

Wilt u treinvertragingen of dure parkeergarages vermijden? Of wilt u dat de hele groep meteen tijdig en op hetzelfde tijdstip aankomt op de luchthaven? Regel dan vervoer van uw thuis in West-Vlaanderen naar de luchthaven bij De Reisvogel. Vraag online een offerte aan via het contactformulier of bel ons voor meer informatie op het nummer 056 – 601 932.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!