N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Groepsreizen met bus

Bij De Reisvogel kunt u terecht voor groepsreizen met de bus. Ons bedrijf werd in 1929 opgericht door Michel Delmotte. Met de luxe die we vandaag de dag hebben, is het moeilijk voor te stellen dat hij vroeger begon met een omgebouwde vrachtwagen. Het familiebedrijf is nu in handen van Christ Delmotte.

Kies voor groepsreizen met de bus

De groepsreizen met bus die De Reisvogel aanbiedt, zijn ideaal als u een uitstapje wilt maken met bijvoorbeeld uw schoolgezelschap, muziekvereniging of hockeyteam. Door gezamenlijk te reizen, in plaats van ieder apart in de eigen auto, zit de sfeer er aan het begin van de dag er al goed in. Wij helpen u graag bij het samenstellen van het programma, zodat iedereen een leuke dag zal hebben. Een bijkomend voordeel van een busreis, is dat er niemand van uw gezelschap hoeft te rijden, waardoor iedereen van een alcoholische versnapering kan genieten. Onze bussen zijn voorzien van het volgende een toilet, airco en zelfs een echte koffiebar.

Meer informatie

Indien u meer wilt weten over de groepsreizen met bus die georganiseerd worden door De Reisvogel, kunt u contact met ons opnemen door even te bellen: 056 – 601 932. Via onze website kunt u het fotoalbum bekijken, waar u onze verschillende soorten bussen ziet. Ook kunt u online een vrijblijvende offerte opvragen.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.