N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Schoolreizen met bus

De Reisvogel kan voor u schoolreizen met bus verzorgen. Het begon allemaal in 1929 toen Michel Delmotte in een omgebouwde vrachtwagen groepsvervoer aanbood. Vandaag de dag is het allemaal wat luxer. Wij hebben de beschikking over 13 autocars in ons wagenpark en er werken 20 ervaren chauffeurs bij ons.

Het verzorgen van schoolreizen met bus

Voor schoolkinderen is het vaak de mooiste schooldag van het jaar. Het schoolreisje. De Reisvogel wil hier graag een bijdrage aan leveren, en daarom verzorgen wij schoolreizen met de bus. De leerlingen worden ’s ochtends bij school opgehaald en in een comfortabele bus brengen wij ze vervolgens naar het pretpark. De bussen zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

  • Een toilet, zodat er een sanitaire stop gemaakt kan worden.
  • Er kan onderweg een cd afgespeeld worden, zodat iedereen geniet van leuke muziek.
  • De airco zorgt ervoor dat het niet te warm wordt.

Ook uitstapjes naar het zwembad voor de wekelijkse zwemles kunnen wij verzorgen. Zelfs aan oudere leerlingen en studenten denken wij. Voor hen organiseren wij leerzame studietrips.

Online een offerte aanvragen

Via de website van De Reisvogel kunt u een offerte opvragen voor leuke schoolreizen met de bus, naar binnen- en buitenland. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op door even te bellen: 056 – 601 932. Online vindt u het fotoalbum zodat u kunt zien welke wagens wij beschikbaar hebben.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.