N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Luchthavenvoer van en naar Waregem en Kortrijk

Luchthavenvervoer met de bus van en naar Waregem, Kortrijk en omstreken laat u verzorgen door De Reisvogel. Al sinds 1929 houden wij ons bezig met groepsvervoer. Michel Delmotte startte de zaak op, en het familiebedrijf is vandaag de dag in handen van Christ Delmotte. Niet zonder succes, want wij hebben 13 wagens in het wagenpark en 20 chauffeurs in dienst.

Luchthavenvervoer van en naar Waregem en Kortrijk met de bus

Als u op vakantie gaat, wilt u deze het liefst zorgeloos beginnen. Daarom is het aan te raden gebruik te maken van ons luchthavenvervoer in Waregem en Kortrijk. De Reisvogel uit Waregem is gespecialiseerd in het vervoer van en naar de luchthaven van Zaventem. Hierdoor hoeft er niemand zelf met de auto te rijden en zit u onderweg ook nog eens allemaal gezellig bij elkaar. Als u weer terugkeert van uw vakantie, halen wij u gewoon op bij het vliegveld om u weer terug naar huis te brengen.

Busreizen met al het nodige comfort

Naast het vervoer van en naar de luchthaven zijn wij inzetbaar voor andere opdrachten. Heeft u plannen om met uw vereniging of school op uitstap te gaan en zoekt u naar goede bussen om het hele gezelschap veilig heen en terug te vervoeren? Dan zit u ook hiervoor goed ons. Uiteraard geniet u tijdens het luchthavenvervoer vanuit Waregem of Kortrijk van alle comfort.

Profiteer van vervoer naar de luchthaven

Voor meer informatie over luchthavenvervoer van en naar Waregem, Kortrijk en omstreken, neemt u contact op met De Reisvogel. U bereikt ons via 056 – 601 932 of vult het contactformulier in. Wij staan u graag te woord met de mogelijkheden voor vervoer naar de luchthaven in heel West-Vlaanderen en Gent. De wagens waarin wij rijden, kunt u via de website bekijken in ons fotoalbum. Ook kunt u online geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.