N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Vervoer werknemers

De Reisvogel verzorgt voor u het vervoer van uw werknemers. Het eerste vervoer van personen van ons bedrijf vond plaats in een omgebouwde vrachtwagen. Dit was in het jaar 1929 toen Michel Delmotte het bedrijf oprichtte. Nu hebben wij 13 luxe autocars op ons wagenpark en zijn er 20 ervaren chauffeurs bij ons in dienst.

Veilig vervoer van werknemers

Het jaarlijkse bedrijfsuitstapje staat weer voor de deur. Het vervoer van uw werknemers is dit jaar uw verantwoordelijk. Bij De Reisvogel kunt u een bus of minibus met chauffeur huren. Zo kan iedereen bij het eten een wijntje of biertje drinken en zit de hele groep gezellig bij elkaar. Onze bussen zijn voorzien van heel wat luxe faciliteiten voor een succesvol vervoer van uw werknemers:

  • Dankzij gps zal de chauffeur in één keer goed naar de locatie rijden.
  • De koffiebar voorziet iedereen van koffie of thee.
  • Op het toilet kan er een sanitaire stop gemaakt worden.
  • Onderweg kan men een dvd kijken zodat de tijd sneller gaat.

Meer informatie over onze bussen

Bij De Reisvogel kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het vervoer van uw werknemers, maar eveneens voor een van onze andere diensten, zoals goedkoop luchthavenvervoer. Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u dan gerust contact met ons op door even te bellen: 056 – 601 932. Online kunt u in ons fotoalbum de autocars zien die op ons wagenpark staan.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!