N

Gespecialiseerd in verrassingsreizen

N

Groepsreizen

N

Vervoer voor scholen en fabrieken

N

Meerdaagse reizen

Luchthavenvervoer bus

De Reisvogel kan luchthavenvervoer met de bus voor u regelen. Wij hebben de beschikking over 13 luxe wagens die zich op ons wagenpark bevinden. Hiermee kunnen wij allerlei soorten reizen faciliteren. Zelf rijden hoeft natuurlijk niet, dat doen onze ervaren chauffeurs voor u. Wij hebben er maar liefs 20 in dienst.

Kies voor luchthavenvervoer met de bus en begin uw vakantie ontspannen

Begin uw vakantie ontspannen en kies voor luchthavenvervoer naar Zaventem met de bus. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om vertraagde treinen, of de weg kwijt te raken onderweg naar de luchthaven. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat u met heel uw familie of vriendengroep tegelijkertijd kunt reizen. Deze voorpret zal zeker bijdragen aan de vakantievreugde. Onze service bestaat niet slechts uit het afzetten bij de luchthaven. Zodra u terug komt van de vakantie, staan wij u op te wachten. Na een vermoeiende vlucht kunt u dan in onze bus nog even uw ogen sluiten en nagenieten, of juist even napraten over uw geweldige reis.

Luchthavenvervoer met de bus: vraag naar de mogelijkheden

Wenst u gebruik te maken van de diensten van De Reisvogel en wilt u luchthavenvervoer met de bus van en naar de luchthaven? Wij verzorgen dat graag over heel West-Vlaanderen, maar ook in Gent. Vraag dan via onze website vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door even te bellen: 056 – 601 932. Onze autocars bekijkt u via het fotoalbum.

Onze bedrijfsfilm

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!